UvA Masterdag

Najaar 2019

Wil jij verder studeren na je bachelor? Of overweeg je een 2e master? Kies jouw master tijdens een van de voorlichtingsrondes op onze open dag: de UvA Masterdag in het najaar van 2019.

Tijdens de UvA Masterdag presenteren bijna alle masteropleidingen zich tijdens verschillende voorlichtingsbijeenkomsten en kun je spreken met studenten, docenten of studieadviseurs. Daarnaast is er de voorlichting 'Hoe kies ik een master?' die jou meer inzicht kan geven in het kiezen van de ‘juiste’ master.

Kom naar de UvA Masterweek

Je kunt je op dit moment nog niet aanmelden voor de UvA Masterdag van het najaar 2019. De eerstvolgende open dag is de de UvA Masterweek van 11-15 februari 2019.

Video wordt geladen..
-

Kun je niet naar de UvA Masterdag komen?

Jammer, maar misschien kun je de UvA wel bezoeken tijdens de UvA Masterweek (11-15 februari 2019). Kijk ook in het overzicht van voorlichtingsevenementen wanneer er nog meer voorlichtingen gegeven worden of neem contact op met het UvA Student Careers Centre. Je kunt ook kijken of er binnenkort nog een online informatiesessie (webinar) georganiseerd wordt, of een kijkje nemen in het archief van onze (internationale) webinars.

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

13 oktober 2018