UvA Bachelordag: 10 november 2018

Oriënteren op je studiekeuze

Kom tijdens de UvA Bachelordag kennismaken met de UvA en ontdek welke bacheloropleiding het beste bij je past.

Aanmelden

Je kunt je nog niet aanmelden voor de Bachelordag op 10 november 2018. Als je hier je gegevens achterlaat, houden we je op de hoogte als de aanmelding opent.

Wat is er te doen?

  • Voorlichtingsrondes: Waar gaat de opleiding over? Welke vakken krijg je? Wat kun je er mee? Alle opleidingen geven informatie in rondes van een uur.
  • Informatiemarkten: Stel al je vragen over een studie aan studenten en studieadviseurs. Alle opleidingen zijn vertegenwoordigd op één van de markten. In de app zie je welke opleiding je op welke locatie kunt vinden. Op het Roeterseiland vind je ook informatie over wonen in Amsterdam en activiteiten naast je studie.
  • Speedcoaching studiekeuze: Twijfel je nog over je keuze, weet je niet waar je moet beginnen of kom je juist niet verder? In een gesprek van 10 minuten kun je jouw vragen en twijfels voorleggen aan een studiekeuzecoach of een ervaringsdeskundige peer-coach (student) van de UvA. Je krijgt praktische tips en adviezen over wat je verder kunt gaan doen om tot een keuze te komen.
  • Rondleiding Roeterseilandcampus: Studenten leiden je rond over deze nieuwe stadscampus en vertellen je hoe het is om daar te studeren.

Vragen?

Heb je vragen over de UvA Bachelordag of over studeren aan de UvA in het algemeen? Stel ze aan de Student Service Desk (+31 (0)20 525 1401).

Bachelordag 2016

Bachelordag 2016, foto: Robert Tjalondo

Gepubliceerd door  Universiteit van Amsterdam

10 maart 2018