Lerarenopleiding Wiskunde

Master of Science Leraar Voorbereidend Hoger Onderwijs in de Bètawetenschappen, track WiskundeWiskunde is het grootste vak op school, maar heeft het minst aantal beschikbare docenten. Het is het grootste vak op school omdat het eigenlijk vier vakken betreft; wiskunde A, B, C en D. En je snapt niet waarom er maar zo weinig wiskundedocenten zijn, want het is echt het leukste vak om te geven. Het is een exact vak met mogelijkheid om materialen te gebruiken, te experimenteren, te brainstormen, gebruik te maken van diverse werkvormen en films en om te leren van de geschiedenis van de wiskunde. Kortom een breed en heel fijn vak om te geven op heel veel verschillende niveaus.

De lerarenopleiding wiskunde van de ILO heeft de beschikking over een beurs van waaruit materialen kunnen worden aangeschaft, wiskundecongressen kunnen worden betaald en wiskundemusea kunnen worden bezocht.

Wil je meewerken aan het wegwerken van de opmerking; 'Wiskunde?! Nooit begrepen', schrijf je dan snel in. Wiskunde?! Da's leuk!


Diploma
MSc Leraar VHO in de Bètawetenschappen, track Wiskunde
Type
Regulier onderwijs
Vorm
Voltijd, deeltijd
Studielast
60 EC, 12 maanden
Voertaal
Nederlands
Start
Februari, september
CROHO-code
68533

Gepubliceerd door  POWL