Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
EN

Toelating en inschrijving

Toelating 

Geïnteresseerd in onze Executive Programme of Digital Auditing  (EPDA) opleiding? Lees dat eerst de toelatingseisen en vul dan de CV Quick Scan in voorzien van je curriculum vitae en kopieën van relevante diploma's en getuigschriften. Aan de hand van de CV Quick Scan, curriculum vitae en de kopieën van diploma’s wordt nagegaan of je voldoet aan de toelatingscriteria van de EPDA opleiding.

CV Quick Scan

Accounting Information Systems – Internal Control Principles

Eerstejaars EMIA of EPDA studenten dienen voorafgaand aan de opleiding het deficiëntievak AIS Principles Bootcamp te volgen of elders behaald te hebben. De deficiëntie moet zijn weggewerkt voordat met de EMIA of EPDA opleiding gestart mag worden. Het deficiëntievak AIS Principles Bootcamp kan gevolgd worden bij Contractonderwijs Economie en Bedrijfskunde.

Studenten die in september 2019 starten met de opleiding kunnen de cursus volgen in juni 2019.

Deadline inschrijving - september 2019

De deadline voor de inschrijving van het instroommoment voor het volledige en het verkorte programma (start september 2019) is donderdag 1 augustus 2019. 

september 2019

Verkort programma RA, RO en RC titels

Register Accountants (RA’s), Register Controllers (RC’s) en Register Operational Auditors (RO’s) kunnen een verkort traject volgen en uiteraard ook instromen in februari en september. Geef dit, op de volgende manier, aan tijdens uw inschrijving (via de links hierboven):

Bij het onderdeel Programmagegevens onder het kopje * Richting/Startniveau kan de titel van toepassing worden ingevuld. 

Voor meer informatie over het verkorte RE programma, klik op de volgende link: curriculum.

 

EPDA fasttrack voor RA

EPDA fasttrack voor RO

EPDA fasttrack voor RC