Nieuwe directeur Instituut voor Executive Programmes

10 oktober 2018

Het bestuur van de faculteit Economie en Bedrijfskunde heeft bekendgemaakt dat prof. E.E.O. (Edo) Roos Lindgreen is benoemd in de functie van directeur van het Instituut voor Executive Programmes.

Hij vervangt prof. dr. R.J.M.M. (Ronald) Does, die zijn functie als directeur van het Instituut voor Executive Programmes (EP) zal neerleggen. Ronald heeft EP op de kaart gezet en een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei en bloei van het instituut. Zijn andere verantwoordelijkheden voor de faculteit blijft hij continueren.

Een soepele en vlotte transitie van het directeurschap is van groot belang. De benoeming van Edo Roos Lindgreen is ingegaan op 1 oktober 2018, met een unaniem positief advies van de Ondernemingsraad.

Edo is zeer gemotiveerd en ervaren in het managen van professionele organisaties, met name in zijn functies bij KPMG. Daarnaast is hij als programmadirecteur reeds bekend met de Executive Programmes van de FEB.

Gepubliceerd door  Economie en Bedrijfskunde